Over ons

Bij Groencentrum de Meent kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw tuin en huis naar eigen smaak in te richten.

Wij snappen jouw passie voor groen.

We hebben een simpele aanpak in ons tuincentrum: de beste planten, een persoonlijke en deskundige benadering en een goede sfeer. Wij willen dat je je thuis voelt en op je gemak kan vinden wat je zoekt.

Man in tuinwinkel
Vrouw met bos bloemen

Hoge kwaliteit tuin- en kamerplanten

Wij staan voor kwaliteit en zijn elke dag bezig om ervoor te zorgen dat het groen er keurig bij staat. Wij krijgen dagelijks verse aanvoer van de door ons geselecteerde kwekers.

Vrouw met planten

Deskundig advies

Wij hebben groenspecialisten rondlopen die weten waar ze over praten zodat ze jou goed kunnen adviseren. Ze staan je dan ook graag te woord.

Man met tuindecoratie

Prijs/kwaliteit- verhouding

Met een zeer ruim assortiment kun je bij Groencentrum de Meent altijd vinden wat je zoekt. Mochten wij iets niet hebben, dan zullen wij altijd ons best doen om te kijken of we hier wel aan kunnen komen!

Ons team

Ontmoet de groenspecialisten die dagelijks voor jou klaarstaan om te zorgen dat jij je thuis voelt en op je gemak kan vinden wat je zoekt. 

Personeelsfoto
Nienke
Personeelsfoto
Gerjan
Personeelsfoto
Jarinde
Personeelsfoto
Tom
Personeelsfoto
Stephan

Benieuwd naar ons assortiment?

Bezoek onze vestiging is Epe, waar onze groenspecialisten dagelijks voor jou klaarstaan om te zorgen dat jij je thuis voelt en op je gemak kan vinden wat je zoekt. 

Bereken route

Volg ons op instagram